Dobrodošli na web stranice ‘KAB Studia’. Sretni smo što vam možemo pokazati sve detalje našeg malog obrta. Naše zavjese, jastuke, prekrivače, materijale, dekore, klijente, dobavljače, … KAB studio je novost na hrvatskom tržištu. Nakon više od 15 godina uspješnog rada u Milanu, Italiji  odlučili smo se vratiti u domovinu i svoj uspješan posao preseliti bliže obitelji, prijateljima, vama.

Sa sobom smo ponijeli i ogromno iskustvo stečeno u prijestolju europske mode, gradu Milanu ali i sve kontakte i dobavljače koji nas još uvijek opskrbljuju najboljim materijalima i dekorima koje si možete zamisliti.

Dedar, Christian Fischbaher, C&C Milano, Voyage Decoration, Arredamento Lombardo, JAB, Carlucci, Chivasso,  … samo su neki od najpoznatijih svjetskih brandova koje sve možete naći i odabrati u našem studiju. Ali niti to nije sve. Pomoći ćemo vam prijedlozima, izradom skica i idejnih rješenja za vaš prostor, vaše potrebe ali i budžet kojim raspolažete.

Naše veliko iskustvo ne proizlazi samo iz zavjesa i jastuka već i iz poslova u kojima smo opremali i uređivali neke od najpoznatijih proizvođača talijanskih luksuznih brodova.

Pomoći ćemo vam u izradi skica, nacrta i idejnih rješenja za vaš prostor i potrebe te se prilagoditi vašem budžetu.

U svojoj ponudi imamo i više vrsta mehanizama za zavjese a sve se šiva i prilogađava prema zahtjevima vas i vašeg prostora. Na našim web stranicama naći ćete samo dio naše ponude jer je gotovo nemoguće objaviti sliku svakog materijala, dezena, dekora, … Zato vas pozivamo da nas posjetite u našem studiju koji se nalazi u blizini centra grada Zagreba. Tek nekoliko tramvajskih stanica od Jelačić placa ili Cvjetnog trga. U našem ćemo vam studiju pokazati svu raskoš naše ponude te odgovoriti na sva vaša pitanja. I sami znate da je najbolje materijale osjetiti pod rukom, vidjeti ih ‘uživo’. Zato, dođite na kavicu ili nam pošaljite email. Tu smo za vas i našu zajedničku čaroliju.

Vaš KAB team.